Succesvol zakendoen tijdens EXPO 2020

De wereldtentoonstelling in Dubai biedt een uitgelezen kans voor Nederlandse bedrijven om internationaal zaken te doen. De tentoonstelling die van oktober 2020 tot april 2021 plaatsvindt en “Connecting Minds, Creating the Future” als thema heeft, richt zich specifiek op bedrijven met onder meer een eigen B2B-marktplatform en speciale toegangskaartjes. Ook de Nederlandse overheid organiseert rondom het Nederlandse paviljoen en het thema “Uniting Water, Energy and Food” themaweken en handelsmissies gericht op specifieke sectoren.

Maar hoe haalt u als bedrijf het meeste rendement uit de wereldtentoonstelling en alles wat er rondom wordt aangeboden? Op welk moment en hoe lang moet u gaan? Hoe komt u in contact met potentiële klanten? Welke ontwikkelingen en kansen zijn er in de Golfstaten en de rest van het Midden-Oosten? De deskundigen van Masters in Export beantwoorden deze en andere praktische vragen in onze speciale workshop of adviesgesprek. Vanwege het coronavirus zullen deze online of telefonisch plaatsvinden, omdat wij de gezondheid van onze klanten voorop stellen.

EXPO 2020 WORKSHOP

De EXPO 2020 Workshop duurt ongeveer 2 uur en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Thema en opzet EXPO 2020
  • Thema en plannen Nederlands paviljoen
  • Programma’s en kansen voor uw sector
  • Ontwikkelingen en kansen in de Golfstaten
  • Praktische tips over zakendoen en exporteren

De online workshop wordt gegeven bij minimaal 5 aanmeldingen en de kosten bedragen 149 euro per persoon.

ADVIESGESPREK

De deskundigen van Masters in Export beantwoorden al uw vragen over EXPO 2020 en de kansen die dit evenement specifiek voor uw bedrijf biedt, en geven u praktische tips en adviezen over juridische, culturele en praktische zaken waarmee u rekening dient te houden, in een telefonisch adviesgesprek. Om zeker te weten dat wij al uw vragen in een gesprek kunnen beantwoorden, vragen wij u van te voren uw belangrijkste vragen aan ons op te sturen.

Neem voor een offerte, uw aanmelding of meer informatie vrijblijvend contact op met Masters in Export via info@mastersinexport.nl