Masters in Export: het netwerk van exportadviseurs

Masters in Export is een netwerk van exportspecialisten die hun sporen over heel de wereld verdiend hebben. Exporteren is niet moeilijk als je maar precies weet hoe het moet. Wij van Masters in Export weten dat.

Doordat Masters in Export verschillende gebieds- en vakspecialisten op het gebied van export onder een dak samenbrengt, kunnen kleine en middelgrote bedrijven met exportplannen die geen eigen export manager hebben, in een keer precies die expertise inhuren die zij echt nodig hebben om hun exportplannen succesvol te realiseren.

Onze exportexperts geven u geen algemene informatie, maar helpen u met raad en daad, van het opstellen van uw exportplannen en tot het inklaren en transport van de goederen die u exporteert. Onze exportspecialisten delen daarom graag hun praktijkervaring om u naar nieuwe, buitenlandse markten te laten exporteren. Uw export, ons vak!

Onze vier kwaliteitsbeloften

Vakkundigheid

Onze experts hebben zelf de kennis en ervaring in huis om u te adviseren en ondersteunen. Zij zullen u niet adviseren over zaken waarvan zij geen kennis hebben, maar in plaats daarvan u in contact brengen met de juiste expert.

Onafhankelijkheid

Onze deskundigen voorzien u op een neutrale en genuanceerde wijze van actuele en relevante informatie. Hierbij zal uw belang en alleen uw belang centraal staan en niet hun persoonlijke voordeel of winstmaximalisatie.

Doelgerichtheid

Onze experts adviseren en ondersteunen u alleen met betrekking tot voor u relevante zaken en zullen hun best doel dit zo efficënt mogelijk te doen. Zij zullen u geen extra diensten of vouchers opdringen, tenzij u hier zelf om vraagt.

Duidelijkheid

Onze adviseurs maken vooraf afspraken met u, zodat gelijk duidelijk is wat u van ons kunt verwachten en wij u zo goed mogelijk kunnen bedienen. U hoeft niet bang te zijn voor verborgen kosten of ondermaatse resultaten.